Clarion Collection Hotel Fregatten

Hotel Fregatten

 
Prisjämförelse

 

Clarion Collection Hotel Fregatten ligger endast 200 meter från havet och det är endast 400 meter till torget i centrala Varberg. Perfekt läge om du både vill ha bad, shopping och olika sevärdigheter. I hamnen finner du även Fladenbåtarna och Stena Line med dagliga turer till Grenå i Danmark, eller havsfisketurer på Kattegatt. Hotellet har tidigare varit ett gammalt fryshus men har nu fått en personlig interiör som minner om stadens stolta sjöfarts och kurortstraditioner. Hotellet har fått en personligt ljus nordisk inredning.

Hotellet har 95 nyrenoverade ombonade rum med 190 komfortabla sängar för maximal sovkomfort. Du kan välja mellan dubbelrum med queenbed, standard dubbelrum, familjerum och superior dubbelrum. Du kan själv välja om du önskar utsikt mot fästningen eller den lugna och fina innergården. Det går även att välja handikapprum eller familjerum. Alla rummen är rökfria.

Hotellet har en matsal där alla hotellgäster bjuds på en ekologisk frukostbuffé. Här intar man även eftermiddagsfikat med hembakat och en enklare kvällsbuffé. Dygnet runt utan extra kostnad har du även tillgång till kaffe, the, juice och frukt i hotellets matsal. På sommaren öppnar hotellet upp sin underbara altan där du kan sitta och njuta av solens strålar och äta den goda maten.

På tredje våningen finns hotellets relaxavdelning och samarbetspartner Kurortsstaden Spa. Här finns många olika behandlingar att välja mellan. Så som massage, oljemassage, bodyscrub, tångbad, algpackning, ansiktsbehandlin, fotbad m.m. När du bor på hotellet har du gratis tillgång till relaxavdelningens härliga bubbelpool och bastu. Sätt dig sedan i en av de sköna däckstolarna och titta ut och njut av den vackra utsikten över den 700 år gamla fästningen och den anrika societetsparken strax utanför. Relaxavdelningen är öppen alla dagar fram till klockan 22.00. Alldeles runt hörnet av hotellet finner ni dessutom Gym Fregatten Atletica. Till reducerat pris tränar du på gymmet med både skivstänger, maskin eller i grupp. Gymmet erbjuder step-up, aerobic, Body Pump, Core m.m.

Hotellet Clarion Collection Hotel Fregatten erbjuder även konferenslokaler till sina gäster. Lokalerna har all modern utrustning du kan tänkas behöva. Utanför konferenslokalerna har de fått en ny fikahörna där du alltid har fri tillgång till kaffe och thè. Personalen står alltid till tjänst för att ni ska få en trivsam konferensvistelse. Hotellet har ett heldagspaket erbjudande som innebär att du får förmiddagskaffe med fralla, konferenslunch med salladsbord inklusive mineralvatten/lättöl och kaffe, eftermiddagskaffe med hembakat och frukt, godis och vatten i lokalen. På rummen finns overhead, filmduk, whiteboardtavla och blädderblock. Om ni önskar dataprojektor så bokas detta utan kostnad i samband med bokning av lokalen. Hotellet hjälper till att ordna annan utrustning om så önskas. Hotellet har sju olika konferensrum i olika storlek och tar emot olika mängd personer beroende på om ni väljer u- bord, klassrum, biosittning eller bankett.

Du har även närhet till olika kommunikationer så som exempelvis järnvägsstationen som endast är 300 meter bort och även busshållplatsen är 300 meter bort. Till flygplatsen är det 70 km. Kommer du med bil finns det parkeringsmöjligheter.

När du ändå är i Varberg ska du även passa på att ta dig en fisketur eller varför inte ta en golfrunda för den golfintresserade. De har även fått en ny gokartbana för den som vill ha lite fart och äventyr. Den som är konstintresserad kan prova på glasblåsning, keramik, måleri, skulptering m.m. Hotellet har även erbjudanden på golfpaket eller spa-paket vilket du nu skulle önska dig.

1 Stjärna2 Stjärnor3 Stjärnor4 Stjärnor5 Stjärnor (40 röster, medel: 3,48 av 5)
Loading...

Vill du få exklusiva hotellrabatter?

Det är helt gratis och vi lovar att ni sparar pengar på er bokning!

Vi kommer aldrig att sälja vidare er epost. Din trygghet är prioriterad.