Comwell Varbergs kurort

Hotel Fregatten

 
Prisjämförelse

 

På Comwell Varbergs kurort har det druckits brunn och badats kur i 200 år. Hotellet håller kvar vid deras ursprungsvärden som äkta handkraft, äkta havsvatten och äkta tång men utvecklas samtidigt hela tiden. Comwell Varberg kurort är en del av skandinaviska Comwell som driver anläggningar för konferens, spa och avkoppling runtom i Danmark och i Sverige. Varbergs kurort är Sveriges enda havsvattenspa. Hotellet har blivit utnämnd till Europas bästa spa och Sveriges bästa kurort.

Du har ett flertal olika spabehandlingar att välja mellan. Hotellets spafilosofi vilar på fyra hörnstenar, rörelse, vila, näring och beröring. De använder sig av tång, spirulina, olja, örter, havsvatten och äkta handkraft. Skapa din egen behandling, Mobilt spa och Kurorten de luxe är exempel på unika spabehandlingar som ger dig fullt utbyte av deras massörers erfarenhet och kompetens. Hotellet erbjuder även olika aktiviteter och träning så som beachvolley, yoga, orientalisk morgon, zumba, m.m. Du kan dessutom träna i deras välutrustade gym. Alla dessa pass fungerar för både nybörjare och träningsvana.
För alla spagäster ingår entré till badet, fri tillgång till gymmet och deltagande i aktiviteter.

Hotellet erbjuder även konferensmöjligheter i 14 lokaler och fem grupprum med plats för upp till 220 personer. I varje lokal finns en pc, så det enda som behövs är ett usb-minne för att kunna hålla en presentation. Mobila LED- skärmar med officepaket och usb- uttag finns också att boka in. Det finns även dubbelprojicerande projektor, headset och mikrofoner för en lite större publik. Det finns möjlighet att anordna möten, fester, mässor och event. Det går även att anlita kostnadsfri professionell hjälp för effektiva möten. Hotellet är prisbelönade för deras konferensverksamhet och vet vad som krävs för effektiv planering och lyckat resultat. Fri internetuppkoppling gäller på hela hotellet.

Restaurang Salt & Vatten har blivit årets spakök 2012. Till lunch serveras hotellets populära spabuffé. På kvällen dukas det generöst tilltagna och fylld av läckerheter kvällsbuffén upp. Det finns alltid fisk och kött och en vegetarisk varmrätt i buffén. Dessutom finns alltid en förrättsbuffé och dessert. På sommaren ska du komma hit och njuta av terrassens sommarmeny. Njut av mat, dryck, musik och havsutsikt alla dagar mellan klockan 12.00- 22.00. köket komponerar även en supémeny efter lust och säsong. För att veta vad som serveras ikväll måste man ringa och fråga. Detta serveras måndagar – lördagar klockan 18.30 -22.00 och söndagar 18.30 – 21.00.

Hotellet har en massa olika prisvärda paketerbjudanden med övernattningar att välja mellan. Kika in på deras sida för att se alla deras erbjudanden.

1 Stjärna2 Stjärnor3 Stjärnor4 Stjärnor5 Stjärnor (11 röster, medel: 3,55 av 5)
Loading...

Vill du få exklusiva hotellrabatter?

Det är helt gratis och vi lovar att ni sparar pengar på er bokning!

Vi kommer aldrig att sälja vidare er epost. Din trygghet är prioriterad.